Jälleen oikein sikanormaali päivä, tosin olen koko ajan keskiviikossa johtuen maanantain vapaasta. Pojat laittoivat opettajan ruotsintunnilla itkemään, teki mieli kiljua niille kurkku suorana kuinka pentuja ne ovatkaan. Sen kyllä teinkin mutta jotenkin pojat onnistuivat taas kaatamaan kaiken minun niskaani. "Jos Iisa olisit sanonut että me puhuttiin jääkiekosta niin ei se olisi suuttunut".
No, kaiketi itsekin tajusivat kuinka typerältä se kuulosti ja olivat lopputunnin kunnolla. Vahinko vain oli jo tapahtunut. Fyssantunnilla Miikka rehvasteli isoon ääneen siitä, kuinka oli vähän "hitsaillut" vuotta nuoremman tyttöystävänsä kanssa, ja koko luokan kuullen! Uskomaton sovinistisika! Sain kerrankin pidettyä naamani kiinni, mutta koko lopputunnin kyllä kiehuin. Toivottavasti Janna kertoo Miikan tyttöystävlle ja tyttö jättää sen, olisi tuollaiselle kusipäälle aivan oikein. Itse en aio harrastaa ollenkaan esiaviollista seksiä joten säästynpä tuollaisilta, hah.
Äidinkilentunti sujui leppoisan hupaisisaa merkeissä, kun Ressu piti esitelmän luokalle kirjasta nimeltä DC++, joka oli tiiliskiven paksuinen kirja tietokoneohjelmoinnista. Kukaan, edes opettaja ei tajunnut koko jutusta hölkäsen pöläystä joten Ressu todellakin oli 'oman asiansa asiantuntija' :D Olle piti esitelmän minimaalisesta kirjasta ja hihitteli typerästi koko roskan ajan. Ihan mukavaa kumminkin. Niken esitelmästä ei tarvitse mainita sanaakaan.

Huomenna markkinoille kamujen kanssa ostamaan kolmisin 10e säkki karkki ja sen jälkeen kaiketi siivoamaan. Hiihhaa, vkl:ppuna tädin syndet oulussa, hyvä syy ostaa uudet kengät ;)